Workshop Landschapschilderen

Ik ga je helpen om snel een landschap op te zetten en deze vlotjes uit te werken in acrylverf. Als het kan, gaan we buiten werken. Neem je eigen materiaal mee, waaronder penselen van verschillende breedtes. Als je dat niet hebt dan zorg ik dat er materiaal is dat je tegen een vergoeding kan gebruiken. Er is een aantal schildersezels aanwezig.

Locatie: Hoeve Springendal. Brunninkhuisweg 3 7662 PH Hezingen.  www.hoevespringendal.nl Dit is een droomplek! Er is landschap, water, dieren, mooie schuren. Er is ook mogelijkheid voor overnachten, kamers, appartementen en kleine camping.

Datum: 13 april 2024 

Kosten: 95 euro

Hierbij is inbegrepen: koffie/thee en lunch.

Maximale groepsgrootte:
6 personen.

Meedoen? Stuur mij een mail of appje.
Nog vragen? Bel mij voor meer informatie.

Kom op schilderles en ontplooi je creativiteit!

Heb je zin om (meer) creatief te zijn en ook technieken te leren?

Hoe heerlijk is het om ontspannen bezig te zijn en iets te creëren? Lekker tekenen en schilderen, iets fantaseren, met kleur en met materiaal werken. Neem jezelf mee op  ‘artist date’ en kom schilderen! Ik help met de juiste begeleiding en inspiratie om je enthousiasme aan te wakkeren en je teken- en schildervaardigheid te bevorderen.

Kunstschilderen: gave en/of vaardigheid

Schilderen is deels een gave, maar ook een vaardigheid die je kan leren. Het belangrijkste is dat je open wilt staan voor iets nieuws. En je laten verrassen.

Oefeningen tekenen en schilderen

In het begin kan dat eng zijn en voel je je met tekenen en schilderen kwetsbaar. Met oefeningen en een heldere aanpak maak ik je de kunst eigen. Per les geef ik handreikingen en voorbeelden. Bijvoorbeeld hoe je een schilderij opzet, hoe je perspectief creëert, hoe je toonwaardes maakt, maar ook hoe je inspiratie aanboort en gebruikt.

buiten kunstschilderen met Geesje KuitPrivéles of groepsles

Je kan kiezen voor privéles of deelnemen in een kleine groep van 5 tot maximaal 8 schilders waarin ik zorg voor een juiste sfeer en er voldoende aandacht voor je is.  Zowel als beginnend als meer gevorderde schilder kun je bij mij terecht.  De les wordt zoveel mogelijk op maat gegeven. Je kunt ook kiezen voor alleen begeleiding en advies.

Kom uit de verf!

Ik gebruik een fijn atelier in Delden. De groepslessen die ik nu geef zijn wekelijks en vinden plaats in de periode tussen september en mei. Ze duren twee en een half uur per keer op een ochtend of een middag, inclusief pauze. Een privéles kan ook ´s avonds en in principe het hele jaar door gegeven worden.

Meestal vraag ik aan de deelnemers om  zelf eigen materiaal mee te nemen zoals tekengerei, verf en penselen. Ik heb een basismateriaallijst. Maar als je dat (nog) niet hebt, kan ik het voor je verzorgen.

Binnen en buiten schilderles

Binnen schilderen kan altijd. Voor buiten schilderen heb je redelijk goed weer nodig. Ik kan zorgen voor oefenmateriaal, ezels en een aantal doeken of panelen.

Hier staat meer informatie over de prijzen voor de tarieven voor schilderlessen en workshopmogelijkheden.

Voor meer informatie: neem contact met mij op.